top of page

Over
FIM Vastgoed

FIM Vastgoed heeft een ruime ervaring in het beheren van leegstaand vastgoed. Hiermee zorgt u, ondanks de leegstand, kosteloos voor een nette uitstraling van uw vastgoed. Naast dat u hiermee kraak en vandalisme tegen gaat, is het ook nog eens verhuurbevorderend voor het object. 

FIM Vastgoed kan uw object beheren middels leegstandsbeheer, leegstandsbeheer is een vorm van beveiliging voor leegstaand vastgoed. Al vanaf dag één van leegstand loopt uw object namelijk risico. Door tijdelijke gebruikers te plaatsen wordt uw object beschermd, een voordeel van plaatsing van gebruikers is dat er reuring in een gebied ontstaat. Dit wordt in de directe omgeving van uw leegstaande object erg gewaardeerd. 

Door gebruikers in het object te plaatsten behoud het object de functie en zorgt dit niet voor overlast. Daarnaast zorgen de gebruikers voor een verhuur-/verkoopbevorderende uitstraling. Ook heeft u hiermee binnen 28 dagen, na opzegging, weer de volledige beschikking over uw object.

FIM Vastgoed beschikt over het Keurmerk Leegstandsbeheer en is gecertificeerd door SKW-Certificatie.

In beheer name proces

STAP 1

Sleutel

STAP 2

Oplevering

STAP 3

Invulling

STAP 4

Beheer

IMG_3926.jpg

Uw vastgoed staat
op de eerste plaats.

De functie van leegstandsbeheer moet 'ontzorgen' zijn, dit gebeurt door middel van een nette goede uitstraling te creëren.

bottom of page