OVER FIM VASTGOED

Wat doet FIM Vastgoed?

FIM Vastgoed richt zich op het maken van verkoop plattegronden in Floorplanner, het inmeten van objecten volgens de NEN 2580 norm met de daarbij horende meetcertificaten. Ook is het bij FIM Vastgoed mogelijk om bouwtekeningen, splitsingstekeningen, ontruimingstekeningen, enz. (AutoCAD) aan te vragen. 

Naast tekenwerk voert FIM Vastgoed ook bouwkundige keuringen uit, met een ruime ervaring binnen het vastgoed en een bouwkunde geschoolde achtergrond weet FIM de rapporten te voorzien van uitgebreide en juiste informatie voor uw klant.

FIM Vastgoed heeft ook ruime ervaring in het beheren van (leegstaand) vastgoed. Hiermee zorgt u, ondanks de leegstand, (kosteloos) voor een nette uitstraling van uw vastgoed. Naast dat u hiermee kraak en vandalisme tegen gaat, is het ook nog eens verhuurbevorderend voor het object. 

Wat maakt FIM Vastgoed uniek?

Uniek aan FIM is dat het inmeten en keuren van woningen (of andere objecten) mogelijk is in de avond of in het weekend. Op die manier hoeft de klant niet speciaal een vrije dag op te nemen.

Daarnaast heeft FIM een zeer ruime ervaring binnen het vastgoed, hiermee beschikt FIM over een brede en professionele kennis van het vastgoed. 

Wie zit er achter FIM Vastgoed?

Mijn naam is Pim Hendriks, ik ben een echte Haarlemmer. Na de afronding van mijn opleiding Bouwkunde Architectuur, heb ik o.a. gewerkt bij een architectenbureau, inmeetbedrijf, vastgoedbeheerder en VvE-beheerder. Met mijn brede ervaring binnen het vastgoed ben ik FIM Vastgoed gestart. Daarnaast had ik in het verleden ook een eigen onderneming met het maken van muurschilderingen, Pim's Muurschilderingen. Ondernemen is waar ik energie uit haal, daarnaast ligt mijn passie bij waterpolo en uiteraard mijn gezin. Uit dat laatste is dan ook de naam FIM Vastgoed ontstaan, FIM zijn de initialen van mijn dochters Fay en Isa en mijn vrouw Mieke.

info@fimvastgoed.nl

+31 (0)6 - 280 96 552

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
Tekengebied-2-2x.png
SKW-%5B23%5D_Blanco-standaard_300DPI_edi
logo KLB.png

© 2021 | FIM Vastgoed