LEEGSTANDSBEHEER (ANTI KRAAK)

Leegstandsbeheer

Leegstand? Laat FIM Vastgoed uw object beheren middels leegstands beheer, hiermee voorkomt u verwaarlozing omdat er dagelijks toezicht is op uw object. Ook wordt verpaupering voorkomen en is er sprake van levendigheid en zal het straatbeeld verbeteren.

 

Wanneer u de sleutel van uw object overdraagt, heeft u volledig vertrouwen in een partij. FIM Vastgoed ziet dit als een grote verantwoordelijkheid en staat ontzorgen hoog in het vaandel. 

Leegstandsbeheer is ten alle tijden binnen 28 dagen opzegbaar!

Waarom leegstandsbeheer?

Leegstandsbeheer is een vorm van beveiliging voor leegstaand vastgoed. Al vanaf dag één van leegstand loopt uw object namelijk risico. Door tijdelijke (zakelijke) gebruikers te plaatsen wordt uw object beschermd. 

Hiermee gaat u schadeposten door bijvoorbeeld kraak, diefstal en verweer tegen. Een voordeel van plaatsing van (zakelijke) gebruikers is dat er reuring in een gebied ontstaat. Dit wordt door mensen in de directe omgeving van uw leegstaande object erg gewaardeerd. 

Door (zakelijke) gebruikers in het object te plaatsten behoud het object de functie en zorgt dit niet voor overlast. Ook heeft u hiermee binnen 28 dagen, na opzegging, weer de volledige beschikking over uw object.

Hoe werk leegstandsbeheer?

Komt uw object leeg te staan dan proberen we het zo snel mogelijk op te vullen. Het zijn altijd flexibele ondernemers die op de hoogte zijn van het feit dat hun verblijfsduur onzeker is. 

 

Ze verblijven in uw pand op basis van een bruikleenovereenkomst. Dat houdt onder andere in dat er een wederzijdse opzegtermijn is van 28 dagen, dat is  een verschil met tijdelijke verhuur. De duur van de overeenkomst staat van tevoren niet vast, de periode van bruikleen loopt door tot u de overeenkomst stopzet. Is de opzegtermijn verstreken dan geven wij het beheer van het pand weer terug.

 

U kunt ervan uitgaan dat wij het pand in dezelfde staat opleveren als waarin wij het in beheer genomen hebben. Vervolgens kunt u het dan gebruiken voor de uiteindelijke bestemming, bijvoorbeeld verkoop, verhuur, ontwikkeling of sloop.

 

Leegstands beheer is voor u als pandeigenaar een mooie manier om uw gebouw te beschermen.

info@fimvastgoed.nl

+31 (0)6 - 280 96 552

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
Tekengebied-2-2x.png
SKW-%5B23%5D_Blanco-standaard_300DPI_edi
logo KLB.png

© 2021 | FIM Vastgoed