DIENSTEN

Inmeten volgens NEN 2580

Door een woning of bedrijfsruimte volgens de NEN 2580 norm professioneel te laten inmeten, verzekert u mogelijke kopers of huurders van juiste informatie over de gebruiksoppervlakte en inhoud. 

  • 2D plattegronden (JPG- of PDF-bestanden);

  • 3D plattegronden (JPG- of PDF-bestanden);

  • FML-bestand om te uploaden op onder andere Funda;

  • GBO- of BVO/VVO meetcertificaat;

  • Binnen 48 uur (na inmeet afspraak) ontvangt u alles.

Bouwkundige keuring

Wanneer u een woning koopt of verkoopt, heeft u een bouwkundige keuring nodig om de bouwtechnische staat vast te stellen. U wilt ten slotte weten wat voor kosten u in de toekomst kunt verwachten.

 

Het bouwkundig rapport van FIM Vastgoed geeft u meer zekerheid over de kosten van herstelwerkzaamheden die nodig zijn om het huis weer in goede staat te krijgen. Bovendien weet u dankzij onze bouwkundige keuring precies hoe het gesteld is met de staat van de woning. U krijgt een duidelijk inzicht in de onderdelen die al dan niet aan vervanging toe zijn.

Leegstands beheer (anti kraak)

Leegstand? Laat FIM Vastgoed uw object beheren middels leegstandsbeheer, hiermee voorkomt u verwaarlozing omdat er dagelijks toezicht is op uw object. Ook wordt verpaupering voorkomen en is er sprake van levendigheid en zal het straatbeeld verbeteren.

 

Wanneer u de sleutel van uw object overdraagt, heeft u volledig vertrouwen in een partij. FIM Vastgoed ziet dit als een grote verantwoordelijkheid en staat ontzorgen hoog in het vaandel. 

Leegstandsbeheer is ten alle tijden binnen 28 dagen opzegbaar!